طرز تهیه خمیر کروسان فرانسوی با خمیر مایه به روش حرفه ای مرحله به مرحله
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه نان کروسان ساده و کروسان شکلاتی - مرحله به مرحله در غذاکده

 

مواد لازم برای خمیر کروسان خانگی فرانسوی مرحله به مرحله

  • آرد سفید    1 و 2/3 پیمانه
  • آب ولرم    1/4 پیمانه
  • شیر    1/4 پیمانه
  • کره    150 گرم
  • شکر    2 قاشق غذا خوری
  • نمک    1/4 قاشق چایخوری
  • خمیر مایه    1 قاشق چای خوری


دستور پخت خمیر کروسان خانگی فرانسوی با بافت اسنفجی مرحله به مرحله


1. طرز تهیه خمیر کروسان حرفه ای مرحله به مرحله
مرحله اول: ابتدا خمیر مایه را داخل ظرفی ریخته و با 1 قاشق غذا خوری شکر و آب ولرم مخلوط می کنیم و زمان می دهیم تا به عمل آید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی خمیر
حالا شکر، نمک، شیر و 50 گرم کره را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس آرد و خمیر مایع آماده شده را بیفرایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست فراهم شود.

 

3. مرحله سوم: استراحت خمیر
روی خمیر را بپوشانید و در دمای منزل 1 ساعت استراحت دهید.

 

4. مرحله چهارم: استراحت مرحله دوم
حالا خمیر را داخل نایلونی قرار داده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

5. مرحله پنجم: افزودن کره
در این مرحله، خمیر آماده شده را روی میز آرد پاشی شده پهن کنید و باقی مانده کره را کاملا روی خمیر پهن کنید. حالا خمیر را تا زده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

 

6. مرحله ششم: دوباره باز کردن خمیر
دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و دوباره تا کنید، مواظب باشید کره از لایه ها بیرون نزند، دوباره داخل نایلون گذاشته و 30 دقیقه استراحت دهید.

 

7. مرحله هفتم: استراحت پنجم
خمیر را از داخل یخچال خارج کرده دوباره وردنه زده و تا کنید دوباره داخل نایلون گذاشته و حالا به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

8. مرحله آخر: مرحله نهایی خمیر
حالا خمیر کروسان بعد از گذشت این مراحل آماده پخت می باشد.





:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آبان 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: